Voordelen

Als mijn partner

Het hebben van vermogen kan een dagtaak zijn. Vaak wordt deze taak zelf gedaan of uitbesteed aan een adviseur of vermogensbeheerder. Het vertrouwen op eigen beslissingen of vertrouwen in een adviseur of vermogensbeheerder is hierbij het fundament. Een vertrouwensrelatie vereist echter dat er bij gelegenheid controles uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat het vertrouwen niet geschonden wordt.

Ontzorgt

VermogenInsight helpt U bij het beheren van uw beleggingsportefeuille. We monitoren uw portefeuille(s) op basis van de laatste koersen en vergelijken deze met uw persoonlijke risicohouding. Als het risiconiveau van uw portefeuille(s) boven uw persoonlijke risicohouding uitkomt, zullen wij u op de hoogte stellen via een gratis SMS signaal. Zo bent u altijd op de hoogte van de risico’s die u loopt met uw beleggingen en kunnen we u ontzorgen.

Biedt volledig overzicht

Met VermogenInsight krijgt u een compleet overzicht van al uw beleggingen bij alle brokers en banken. U hoeft niet meer de individuele portefeuille-overzichten van iedere broker of bank te vergelijken om een beeld te krijgen van uw totale vermogenspositie. VermogenInsight biedt u 1 overzicht van al uw beleggingen bij alle brokers en banken, waardoor het veel gemakkelijker is om uw financiële situatie te begrijpen.  

Als tool

Gebruikt u een spreadsheet om uw beleggingen bij te houden? Dan weet u waarschijnlijk al dat het handmatig en uitdagend is om uw spreadsheet up-to-date te houden. Met onze service nemen wij het bijhouden van uw portefeuille(s) volledig uit handen, of het nu gaat om nieuwe aankopen, verkopen of andere mutaties binnen uw portefeuille(s), ons systeem verwerkt deze automatisch, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw informatie altijd up-to-date is.

Veiligheid

Om de privacy van de gegevens van de portefeuille(s) te beschermen, vervangt VermogenInsight alle informatie van de klant door unieke waarden (versleutelde verbindingen). Dit stelt ons in staat om resultaten te berekenen, analyseren en op te slaan op anonieme locaties. Hierdoor is de opgeslagen data bij een beveiligingslek nooit aan een klant te koppelen. Als klant van VermogenInsight logt u in met twee-factor-authenticatie voor een optimale veiligheid.

"Risicoloos beleggen bestaat niet, verstandig beleggen wel."

Begin vandaag nog met
VermogenInsight