Voordelen

Controle als uw partner:

Het hebben van vermogen kan een dagtaak zijn. Of u het zelf doet of uitbesteed aan een adviseur of vermogensbeheerder, vertrouwen is de basis. Een vertrouwensrelatie vereist echter periodieke controles om het vertrouwen te waarborgen.

Ontzorging met VermogenInsight:

VermogenInsight helpt u bij het beheren van uw beleggingsportefeuille(s). Ons platform staat garant voor transparantie, waarbij we uw portefeuille(s) dagelijks monitoren aan de hand van de laatste koersen en deze vergelijken met uw persoonlijke risicohouding. Als het risiconiveau van uw portefeuille(s) boven uw persoonlijke risicohouding uitstijgt, brengen wij u direct op de hoogte via een gratis SMS-signaal. Daarnaast ontvangt u ook een gratis SMS-signaal bij een stijging of daling van meer dan 5% van een individueel aandeel binnen uw portefeuille(s). Een beperkte spreiding in uw portefeuille(s) wordt eveneens gesignaleerd met een gratis SMS-signaal. Op deze manier blijft u voortdurend geïnformeerd en bieden wij u gemoedsrust door u te ontzorgen.

Afbeelding Portfolio

Volledig overzicht bieden:

Met VermogenInsight krijgt u een compleet overzicht van al uw beleggingen bij alle brokers en banken. U hoeft niet meer de individuele portefeuille-overzichten van iedere broker of bank te vergelijken; ons platform geeft u 1 duidelijk overzicht van al uw beleggingen bij alle brokers en banken, waardoor het veel gemakkelijker is om uw financiële situatie te begrijpen.  

Geautomatiseerd beheer:

Gebruikt u een spreadsheet om uw beleggingen bij te houden? Dan weet u waarschijnlijk al dat het handmatig en uitdagend is om uw spreadsheet up-to-date te houden. Met onze service nemen wij het bijhouden van uw portefeuille(s) volledig uit handen, of het nu gaat om nieuwe aankopen, verkopen of andere mutaties binnen uw portefeuille(s). Ons systeem verwerkt deze automatisch, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw informatie altijd up-to-date is.

Privacy en Veiligheid:

Om de privacy van de gegevens van de portefeuille(s) te beschermen, vervangt VermogenInsight alle informatie van de klant door unieke waarden (versleutelde verbindingen). Dit stelt ons in staat om resultaten te berekenen, analyseren en op te slaan op anonieme locaties. Hierdoor is de opgeslagen data bij een beveiligingslek nooit aan een klant te koppelen. Als klant van VermogenInsight logt u in met twee-factor-authenticatie voor een optimale veiligheid.

"Risicoloos beleggen bestaat niet, verstandig beleggen wel."

Begin vandaag nog met
VermogenInsight