Over VermogenInsight

VermogenInsight is een online platform dat beleggers dagelijks proactief toezicht biedt op het gebied van risicoanalyses. Het platform stelt beleggers in staat om hun portefeuille(s) nauwlettend in de gaten te houden om zo beter geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen. 

Het team achter dit platform bestaat uit mensen met een brede kennis en ervaring uit de financiële en ICT-wereld. Samen hebben zij dit product ontwikkeld dat waardevolle berekeningen uit kan voeren voor particuliere beleggers.

Onze visie  

Wij hebben als doel om de beleggingsmarkt transparanter te maken voor de particuliere beleggers, zodat zij onafhankelijker en beter geïnformeerd beslissingen kunnen nemen. Onze inzichten leveren die transparantie door een onafhankelijke beleggingsrapportage te bieden met een duidelijke inzicht in de risicoblootstelling, zowel voor belegd als niet belegd vermogen.

Hiermee ondersteunen we zowel ervaren als beginnende beleggers bij het maken van beleggingsbeslissingen, of ze nu zelf beleggen of via een adviseur, bank of vermogensbeheerder

Onze waarden  

Onze waarden vormen de basis voor alles wat we doen. Ze leggen de lat voor de manier waarop we ons gedragen, wat belangrijk voor ons is en hoe we beslissingen nemen. Onze waarden zijn : Integriteit, Verantwoordelijkheid, Technische topkwaliteit en Klantgerichtheid.

Eenvoud

We streven ernaar om alles wat we doen zo eenvoudig mogelijk te houden. We gebruiken geen moeilijk taalgebruik, geen verwarrende documentatie en geen ingewikkelde kostenstructuur. We proberen onze producten zo gebruiksvriendelijke, eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken.

Inzicht

Vergeet het rekenwerk, de Excel-bestanden en de financiële theorieën. Met behulp van onze technologie maken we dit allemaal in 1 oogopslag zichtbaar.

Onafhankelijkheid

We zijn onafhankelijk van financiële producten en dienstverleners, zodat we ons volledig kunnen richten op onze klanten. Hierdoor kunnen we onze klanten de beste service bieden.

"Risicoloos beleggen bestaat niet, verstandig beleggen wel."

Begin vandaag nog met
VermogenInsight